Info voor leden

Paardensport Vereniging Martiniruiters

Info voor leden

 

Vrij Rijden

 

Op onderstaande momenten is het normaal gesproken mogelijk om vrij te rijden, mocht er een reden zijn dat de tijden veranderen, wordt dit tijdig gemeld..

  • Maandag tot 19:00 uur
  • Dinsdag tot 19:30 uur, vanaf 21:00 uur
  • Woensdag tot 18:30 uur, vanaf 21:00 uur
  • Donderdag tot 19:00 uur, vanaf 21:30 uur
  • Vrijdag tot 17:30 uur, vanaf 21:00 uur
  • Zaterdag en zondag de gehele dag, tenzij anders wordt aangegeven.

 

Kantinediensten

 

De kantinediensten gaan volgens een rooster dat in de kantine hangt, ook zijn deze per mail verstuurd. Mocht je een keer niet kunnen, zorg dan zelf voor vervanging. Mocht je de kantinediensten kwijt zijn geraakt of om de een of andere reden nooit hebben gekregen, stuur dan even een mailtje naar mail@martiniruiters.nl.

 

Bakonderhoud

 

De bak wordt zeker een รก twee keer in de week door  Jan Spiele bewerkt. Mocht je de behoefte voelen om hier aan mee te werken, geef dat aan hun door.

 

Schoonmaak

 

Elke derde maandag van de maand word er door enkele fanatiekelingen schoongemaakt, denk hierbij aan de kantine, wc's etc. Alle hulp is hierbij van harte welkom!

  

Emaillijst

 

Er is een emaillijst voor alle leden, maar natuurlijk kan het zijn, doordat je bijvoorbeeld een ander emailadres hebt, daar niet meer op staat. Dan kun je ook weer even een mailtje sturen naar mail@martiniruiters.nl.

 

Foto's

 

Foto's van een van de activiteiten zijn altijd welkom op mail@martiniruiters.nl. Ze worden dan z.s.m. in het fotoalbum geplaatst!

Over Paardensport Vereniging de Martiniruiters


Sinds 1984 een enthousiaste, sportieve Landelijke Rijvereniging. Al snel werd hier een Ponyclub voor de jonge ruiters aan toegevoegd in 1989. Iets jonger, maar niet minder enthousiast bestaat sinds 2001 Menclub de Zoeke.


Intresse om lid te worden of gewoon een keer te komen kijken, schroom niet om langs te komen bij onze manege aan de Oaleweg te Losser.Contact


Oaleweg 1

7582 CP Losser


E.  mail@martiniruiters.nl

W. www.martiniruiters.nl

Copyright @ All rights reserved

Laatste update 16-02-2019