Info voor leden

Info voor leden

 

CORONA


Voor de laatste maatregelen/nieuws in het kader van het corona-virus wordt verwezen naar de mails zoals verstuurd naar alle leden. Niet ontvangen? Graag een mailtje naar penningmeester@martiniruiters.nl!


Vrij Rijden

 

Het is mogelijk om vrij te rijden als er GEEN lessen plaatsvinden. De lessen vinden op het volgende dagen en tijdstippen plaats:

  • Maandag van 19:15 uur tot 21:15 uur
  • Dinsdag van 18:30 uur tot 20:30 uur
  • Donderdag van 19:00 uur tot 22:00 uur - in de zomermaanden vinden deze lessen buiten plaats en is het wel mogelijk om vrij te rijden.
  • Vrijdag van 17:30 uur tot 21:00 uur

Het kan zijn dat de lessen iets uitlopen, hiervoor wordt van een ieder begrip gevraagd om hier flexibel mee om te gaan.

Op zaterdag en zondag kan in de basis vrij worden gereden, echter kan het mogelijk zijn dat door een evenement dit niet mogelijk is.  


Kantinediensten

 

De kantinediensten gaan volgens een rooster dat in de kantine hangt, ook zijn deze per mail verstuurd. Mocht je een keer niet kunnen, zorg dan zelf voor vervanging. Mocht je de kantinediensten kwijt zijn geraakt of om de een of andere reden nooit hebben gekregen, stuur dan even een mailtje naar mail@martiniruiters.nl.

 

Bakonderhoud

 

De bak wordt zeker een รก twee keer in de week door  Jan Spiele bewerkt. Mocht je de behoefte voelen om hier aan mee te werken, geef dat aan hun door.

 

Schoonmaak

 

Elke derde maandag van de maand word er door enkele fanatiekelingen schoongemaakt, denk hierbij aan de kantine, wc's etc. Alle hulp is hierbij van harte welkom!

  

Emaillijst

 

Er is een emaillijst voor alle leden, maar natuurlijk kan het zijn, doordat je bijvoorbeeld een ander emailadres hebt, daar niet meer op staat. Dan kun je ook weer even een mailtje sturen naar mail@martiniruiters.nl.

 

Foto's

 

Foto's van een van de activiteiten zijn altijd welkom op mail@martiniruiters.nl. Ze worden dan z.s.m. in het fotoalbum geplaatst!