Over

Over de Martiniruiters

Landelijke Rijvereniging Martiniruiters

Onze landelijke rijvereniging is opgericht op 1 januari 1989. De landelijke rijvereniging is bedoeld voor iedereen met een eigen paard. De lessen worden verzorgd door Emmy Waage en Ingeborg Roelink. Deze lessen vinden plaats op de dinsdag en vrijdag.


Voor meer info over de lessen kom gerust een keer langs om te kijken of het je leuk lijkt, daarnaast kun je ook vier proeflessen volgen. Ook is er altijd de mogelijkheid om een mailtje te sturen met vragen naar mail@martiniruiters.nl!

Ponyclub Martiniruiters

Onze ponyclub is bedoeld voor kinderen tot en met 18 jaar die over een eigen pony of verzorgpony beschikken. Bij onze ponyclub is er op twee dagen de mogelijkheid om lessen te volgen. Op de woensdag geeft Emmy Waage de les en op de vrijdag Margriet Laarman. Naast de reguliere lessen vind er ook een keer per jaar een carnavalsles plaats en meerdere interne wedstrijden, zoals de clubkampioenschappen.Voor meer info over de lessen kom gerust een keer langs om te kijken of het je leuk lijkt, daarnaast kun je ook vier proeflessen volgen. Ook is er altijd de mogelijkheid om een mailtje te sturen met vragen naar mail@martiniruiters.nl!

Menclub de Zoeke

De menclub is opgericht op 1 november 2001. Het is een actieve groep, bestaande uit recreatie en wedstrijdmenners.

Elke maandagavond wordt er vrij gereden vanaf 19:30 uur. Eens in de twee weken wordt er op de donderdagavond les gegeven door gerenomeerde instructeurs vanaf 19:30 uur. Ook vind in september het jaarlijkse menweekend plaats.

 

Voor meer info over de lessen kom gerust een keer langs om te kijken.. Ook is er altijd de mogelijkheid om een mailtje te sturen met vragen naar mail@martiniruiters.nl!

Lid worden?

Om te kijken of je de rijverening en/of de ponyclub leuk vindt, is er de mogelijkheid tot 4 proeflessen.


Besluit je dan om lid te worden, dan komen daar de volgende kosten bij:

- €50 entreegeld (eenmalig)

- €20 sleutelborg (eenmalig, krijg je terug na het inleveren van de sleutel bij de beëindiging van je lidmaatschap)

- €15,50 lidmaatschapsgeld (maandelijks)

Maar wat krijg je ervoor terug?

- 1 les per week van ervaren instructrices

- Vrij gebruik van de bak op de momenten dat er geen les is. Zie hier!

- Gratis meedoen aan onderlinge wedstrijden zoals D'r op en D'r achter en de clubkampioenschappen.

Wat word er verder van je verwacht?

- De vereniging leunt op vrijwilligers, dus jouw hulp kunnen we dan ook goed gebruiken. Denk hieraan aan kantinediensten en het meehelpen met het jaarlijkse concours etc.

Voor meer info kun je een mailtje sturen naar mail@martiniruiters.nl dan wel het contactformulier invullen!


 
 
 
 

Bestuur Martiniruiters


Het bestuur is verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen binnen de vereniging. Zij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. De functies van het bestuur worden door de volgende mensen bekleed. Het bestuur is te bereiken door een maitlje te sturen naar bestuur@martiniruiters.nl of een mailtje te sturen/bellen naar het verantwoordelijke bestuurslid.