Over de martiniruiters

Over de Martiniruiters 

Landelijke Rijvereniging Martiniruiters


Onze landelijke rijvereniging is opgericht op 1 januari 1989. De landelijke rijvereniging is bedoeld voor iedereen met een eigen paard. Het is een kleine vereniging die het probeert om het iedereen naar de zin te maken. De vereniging geeft clublessen op de Maandag, Dinsdag en Vrijdag. 


De lessen worden verzorgd door Jolanda Beugeling, Margriet Laarman en Ingeborg Roelink. 


Voor meer info over de lessen kom gerust een keer langs om te kijken of het je leuk lijkt, daarnaast kun je ook vier proeflessen volgen om te kijken of er een klik is met de vereniging. Ook is er altijd de mogelijkheid om een mailtje te sturen met vragen naar mail@martiniruiters.nl!

Menclub de Zoeke

De menclub is opgericht op 1 november 2001. Het is een actieve groep, bestaande uit recreatie en wedstrijdmenners.

Eens in de twee weken wordt er op de donderdagavond les gegeven door gerenomeerde instructeurs vanaf 19:30 uur. Ook vind in september het jaarlijkse menweekend plaats.


 Ponyclub Martiniruiters


Onze ponyclub is bedoeld voor kinderen tot en met 18 jaar die over een eigen pony of verzorgpony beschikken. Bij onze ponyclub is er op twee dagen de mogelijkheid om lessen te volgen.De lessen worden verzorgd door Jolanda Beugeling, Margriet Laarman en Ingeborg Roelink.


Naast de reguliere lessen vind er ook een keer per jaar een carnavalsles plaats en meerdere interne wedstrijden, zoals de clubkampioenschappen.

Bestuur Martiniruiters

Het bestuur is verantwoordelijk voor het gehele reilen en zeilen binnen de vereniging. Zij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt. De functies van het bestuur worden door de volgende mensen bekleed:

  • Voorzitter: Jan Spiele                                         (voorzitter@martiniruiters.nl)
  • Penningmeester: Gertjan Schurink (penningmeester@martiniruiters.nl)
  • Secretaresse: Britt Reuvers (algemeensecretariaat@martiniruiters.nl)
  • Algemeen lid: Linda Kuipers                            (kantine@martiniruiters.nl)
  • Algemeen lid: Jolanda Beugeling                             (lid1@martiniruiters.nl)

Het bestuur is te bereiken door een maitlje te sturen naar bestuur@martiniruiters.nl of u kunt een mailtje sturen/bellen naar het verantwoordelijke bestuurslid.

VOLG ONS OP INSTAGRAM & FACEBOOK